nea Pandele(a)

0
20

Tentativa asta de blog pe care mi-e lene sa scriu este gazduit frumos si gratis de Pandela.com. Uneori pandela se transforma in Nea Pandele si nu vrea sa mai mearga. De cel putin trei ori s-a busit anu asta serveru lor. Prima dat in ianuarie au avut un atac DOS de toata frumusetea – o saptamana a fost black-out complet.

Dupa eva timp le-a fatat mintea un porc de guineea si au decis sa schimbe numele serverelor sau ceva de genu asta de nu stiam de ce-mi spune wordpressu ca nu se poate conecta. Intr-un tarziu ma duc pe Control Panel si descoper ca trebe sa-mi schimb setarile la baza de date.

Acum cateva zile, cand sa pun o poza si io ca omul, iar nu se conecteaza.

Deschid Control Panel, nu scria nimic. Dupa cateva zile imi da prin cap sa ma uit pe home page-ul lor si-mi explica aia ca:

Today from 03pm GMT+2 to 06pm GMT+2, we are going to move our SQL server to a new server with better hardware, this will couse a downtime of your SQL databases during the move. We are sorry for the inconvenience, but we are doing this for better MySQL performance.

Puteau sa-mi dea un mail ceva sa stiu si io.

Partea misto cu Pandele(a) este ca au gazduire gratis fara bannere publicitare. Plus suport MySQL de am putut sa-mi pun wordpressu.

Partea naspa e ca au suspendat signup-urile asa ca daca vreti sa va faceti cont, aveti de asteptat.