Elena Udrea, critic literar

0
27

Dinescu n-are ce face si citeste un pamflet publicat mai demult in Gandul la un conclav al liberalilor. Pentru ca era indreptat impotriva lui Basescu, liberalii rad cu lacrimi chiar daca par a nu fi inteles nika din pamflet.

Democratii (vorba vine) se supara ca s-a luat Dinescu de “el lider maximo”. Si cine iese la inaintare sa-si dea cu parerea?

Lenuta Udrea. Care spune:

“Am auzit toate comentariile. Mie imi arata un fel de neputinta politica, daca asa intelege PNL sa faca parteneriat cu PD, nu face decat sa confirme ceea ce am spus eu despre o anumita parte a PNL. Un om platit de Patriciu nu stiu cata incredere sa-mi inspire. Stiu exact pe ce se bazeaza Dinescu.”, a declarat Elena Udrea.

Dupa ce face analiza pe text si conchide ca Dinescu e platit de Patriciu (daca e asa, foarte bine, mcar o data sa plateasca un capitalist benzina unui poet), blonda tace. Dar vine randul cateilor sa latre.

Ia vedeti la Antena 3 pe site ce comentarii a starnit stirea.

Intai e luat Dinescu la impins vagoane. E facut albie de porci, e dat exemplu un articol din EvZ cu comentariile de rigoare. Practic, e desfiintat.

Metoda mi se pare cunoscuta.

Ca dupa aia, reactioneaza si cealalta tabara si o face pe Elena Udrea in fel si chip, este alta problema.

Mie mi se pare interesant faptul ca in momentul in care apare o stire cu conotatii negative pentru un anumit om politic (Basescu in cazul de fata) apar detasamente de aplaudaci care posteaza (de fapt spamuiesc) comentarii la articol in care 1) il desfiinteaza pe autor sau pe cel care este citat cu afirmatii deranjante 2) iau apararea personajului in cauza si 3) aduc contraexemple de felul: da, nu e cel mai bun dar nici altii nu-s mai dibaci…

Nu am cum dovedi dar mi se patre ca “baietii” si-au facut echipe de forumisti care sa pondereze impactul articolelor neplacute.