Conspiratia teoriei gripei aviare

1
24

copii si gripa aviara romaniaSunt prea batran ca sa mai cred in coincidente asa ca nu pot crede ca de a doua izbucnire a gripei aviare nu s-a stiut mai din timp. De fapt, eu nu cred nici ca se poate vorbi de o a doua izbucnire pentru ca sunt convins ca nu a fost vorba niciodata de o stinger a focarelor.

Parerea mea e ca a fost vorba doar de o mascarada politica necesara in asteptarea raportului de tara. Baietii au pus frumos gunoiul sub pres si batista pe tambal cu gandul ca vor prosti UE. Gandeau ca, dupa ce stupizii aia vor anunta ca ne vor primi in curtea lor, se va gasi o modalitate sa se dreaga busuiocul.

Am vazut multe prostii la viata mea. Dar nu pot sa concep ca o ditamai ferma sa fie contaminata brusc si dintr-o data. Ca dupa atata tam-tam mediatic sa nu-si ia masuri de precautie. Macar pentru simplul motiv ca ar putea da faliment daca-i prinde aviara.

E ceva care nu se leaga in toata afacerea asta.

Prea a izbucnit totul dintr-o data. Pai daca la niste nenorocite de pasari care ar trebui sa stea naibii inchise in custi se raspandeste virusul in halul asta, ce se va intampla daca virusul trece la oameni?

1 COMENTARIU