In sfarsit, politistii au pus mana pe calculatoare. Ca sa le confiste

2
28

Trebuie sa fumezi in draci ciuperci otravitoare ca sa-ti poti imagina un pluton de mascati cu pistoale si bulane luand cu asalt camerele pustanilor de 10-12 ani pentru a le confisca calculatoarele.

Ai dreak copchii, ar fi fost in stare sa-i impuste pe mascati cu puscoacele din Counter Strike, sau, mai rau, sa-i calce cu SUV-urile din Vice City. Ori, mai rau, sa trimita legiunile guvernatorului din Cesar III peste barbarii care le atacau fortul.

mascati confisca calculatoarele computerele unor copii pusti
» Stupizenie cu masti made in Romania.
Foto: Gardianul

Asa ca, ce-au zis baietii: ne inarmam pana in dinti, punem cagula pe fata sa nu ne arate dupa aia cu deshtu pentru faptele astea eroice, si ii arestam pe hotii si banditii astia, ‘tu-le muma lor de derbedei ca din cauza lor nu poate Romania sa se dezvolte!

Din cauza copiilor de scoala generala, Romania se zbate in saracie; din cauza lor economia este la genunchiul broastei; ei sunt de vina ca UE e pe cale sa ne amane; ei sunt singurii vinovati ca avem o clasa politica de rahat, incapabila sa-si tina promisiunile si sa guverneze; ei sunt cei care trebuie pedepsiti pentru incapacitatea fortelor de ordine.

Da! Aveam nevoie de vinovati, de tapi ispasitori pentru toate lucrurile care merg prost in tara. Si i-am gasit!

Acum putem respira usurati. Pustanii astia, cu computerele lor si cu jocurile din retea si muzica si cu filmele lor sunt de vina pentru licitatiile trucate castigate de oamenii politici, pentru comisioanele grase incasate, pentru ministrii de finante care manipuleaza Bursa fara sa pateasca nimic; pentru casele cumparate pe pret de rusine din fondul locativ al statului; pentru traseismul politic…

E induiosator ca politia romana a rezolvat toate problemele din tara si se ocupa acum de combaterea pirateriei.

Mi-am spus parerea cu privire la modul in care producatorii de soft sau enterteinment electronic (muzica, CVD, jocuri) contribuie la inflorirea pirateriei prin practicarea unor preturi excesive.

Dar problema nu este asta. Problema e ca raidurile din ultimele zile par a fi indreptate mai mult impotriva retelelor de cartier independente. Aici ar fi o problema pentru ca se aude ca marile retele nu au fost “calcate”.

Ce facem, ne intoarcem la dial-up?

2 COMENTARII

  1. da ma. asa e. vezi ce face prostia din oameni? vai de steaua lor de inculti si incapabili. au gasit solutia: intr-o tara in care sunt 90% oameni vai de mama lor ei le iau calculatoarele copiilor ca se jucau porsche nelicentiat.
    MAI MARE RASUL FRATE — PS Tine-o tot asa. Esti cel mai tare