Sex cu minore

Acum doi ani intreaga presa romana se oripila fata de marea crima savarsita de Bivolaru si anume ca ar fi facut sex cu o pustoaica de 16-17 ani. Astazi, intreaga presa din tara se calca in picioare sa obtina cat mai multe amanunte despre relatia inclusiv sexuala dintre Irinel Columbeanu si o fetiscana care zice ca are 18 ani.

Care-i diferenta?

Oare cei doi ani in plus au o asa de mare insemnatate incat sa dezlantuie o asemenea pasiune din partea mass-media?

Oare sa conteze diferenta dintre averile celor doi “amanti”?

Conteaza, oare, contextul politic in care au avut loc cele doua campanii?

Era mai responsabila presa de acum doi ani?

Limita care stabileste diferenta dintre o relatie sexuala “aprobata” de opinia publica si una ilegala este foarte subiectiva. In Romania este 16 ani, in Rusia este de 14 ani iar in Japonia se pare cu nu exista asa ceva.

Pana la urma, nu cred ca vasrta ar putea constitui un criteriu obiectiv ci dezvoltarea fizica a persoanei respective.

Dar daca s-ar demonstra ca Monica Gabor nu are 18 ani ci numai 17?

Crede cineva ca aceeasi presa care a adulat-o pe ea si pe Irinel va porni cumva o ofensiva pentru pedepsirea celui care a “abuzat sexual de o minora” ca in cazul lui Bivolaru?

Poate daca am avea o presa responsabila, ceea ce nu e cazul.

Sau poate doar daca Irinel ar deranja cu ceva actuala Putere, ori aceeasi Putere ar avea nevoie de o alta perdea de fum pentru a-si ascunde un esec. Dar asta nu prea repede, ca mai sunt destui PSD-isti la indemana.

Apropo, punem pariu ca Monica nu a avut 18 ani impliniti in momentul in care si-a pogorat Columbeanu ochii pe ea?

6 COMENTARII

 1. 2 intrebari cu (probabil) un singur comun:
  -daca ai fi in locul lui irinel, intilnind-0 pe monica, ce-ai face?
  -daca n-ai fi irinel (de altfel nici nu esti), dar ai intilni-o pe monica ‘gata, dispusa si capabila’, ce-ai face?
  poate ca raspunsul e : ai ajuta-o sa invete pt bacalaureat! da’ poate ca nu numai atit!

 2. romanasii sunt clar foarte prosti. este explicabil de ce se da pe post numai becali si irinel. diferenta intre Bivolaru si Irinel este ca Bivolaru este inteligent si capabil iar Irinel e foarte prost; iar prostii merg foarte bine intr-o societate dominata de prosti. in romania se incearca inlaturarea si distrugerea oamenilor capabili; pentru ca, la urma urmei, se promoveaza decat irinel, becali si manelistii….

 3. nu mai avetzi prejudecati..lasatzioamenii sa faca ce vor, e alegerea fiecaruia ce face…daca voi ay fi urmariti peste tot si pusi la zid pt fiecare greseala cum v-ati conporta..este democratie..libertate..sau ar trebui sa fie…..inca mai sunteti comunisti..deabia generatia noastra iese din cercul asta vicios,,din ingradirea in gandire sicomportament…..apropo eu m 18 ani..aproape..si sunt nascuta pe tocmai pe 23 decembrie;)..ultima zi de revolutie..cand a fost prins ceasescu….

 4. O alta intrebare. Cum se poate determina varsta respectivei domnisoare (doamne) daca nu ar exista acele hartii numite buletin / C.I. sau certificat de nastere?
  Intorcandu-ne la “natural” … e imposibil! Atunci … de ce i-am condamna pe Bivolaru, Irinel s.a.
  Diferenta dintre ei: primul a “cucerit-o” pe “minora” lui, celalalt a cumparat-o