Cum isi imparte Bill Gates averea la prostii care pun botul

4
32

O ultima gaselnita in materie de stupizenii care circula in masa prin e-mail se refera la o asa-zisa decizie de-a lui Bill Gates de a-si imparti averea. Cum? Pai, cica, trimitand sute de euro celor care retransmit mai departe un mail.

Daca cea mai stupida metoda de a prosti lumea analfabeta a internetului era vrajeala cu copilul bolnav care chipurile va primi cate X centi de la AOL sau/si Yahoo pentru fiecare e-mail retrimis, iata inca o metoda reusita de determinat cretinoizii sa trimita mass-uri. Eu deja am primit mai multe, dintre care trei de la aceeasi persoana.

Oameni buni, inainte de a-mi umple inboxul cu stupizenii, legati-va cei doi neuroni in serie si puneti-i la munca. Luati-o logic (stiu, la inceput doare) si ganditi-va.

Eu sunt avocata si cunosc legea. Aceasta este un fapt. Nu va inselati, AOL si Intel se tin de promisiunile lor de frica a fi judecati si confruntati cu pretentii de milioane, astfel cum a procedat recent Pepsi Cola cu General Electric.

Dragi prieteni, nu considerati aceasta un banc prost. Bill Gates isi imparte averea. Daca nu reactionati, s-ar putea sa va para rau pe urma. Windows inca este cel mai frecvent
folosit program.

Microsoft si AOL experimenteaza actual cu acest text transmis prin e-mail (e-mail beta test). Pana voi transmiteti acest e-mail prietenilor vostri, Microsoft va va urmari timp de doua saptamani urmele. Pentru fiecare persoana care transmite aceasta veste, Microsoft plateste 245 euro.

Pentru fiecare persoana, careia i-ati trimis aceasta veste si care aceasta o transmite mai departe, Microsoft plateste 243 euro. Pentru a treia persoana, care o primeste, Microsoft plateste 241 euro. Dupa doua saptamani Microsoft se va adresa voua pentru confirm area adresei postale si va va tri mite un cec.”

“Eu am considerat aceasta o inselaciune. Dar doua saptamani dupa ce primisem si transmisem acest e-mail, Microsoft m-a rugat sa-i comunic adresa mea postala si am primit un cec pentru 24 800 euro. Voi trebuie sa raspundeti inainte a se termina acest test. Cine are aceasta posibilitate, s-o foloseasca. Pentru Bill Gates, aceasta este o cheltuiala pentru o campanie de reclama. Va rog sa transmiteti aceasta veste la cat de multa lume.

Voi sa obtineti cel putin 10 000 euro. Noi nu v-am ajuta in aceasta actiune, daca nu am fi si noi favorizati. O cunoscuta a lui tata s-a inclichetat aici acum citeva luni. Cand am vizitat-o ultima data, ea mi-a aratat cecul. Suma era 4 324,44 euro in total.

Matusa unor prieteni buni, matusa Patricia care lucreaza pentru Intel, primise un cec pentru 4 543,23 euro pentru transmiterea acestui e-mail. Eu cunosc aceasta lege si este adevarat ca Intel si Microsoft duc tratative pentru fuziunea lor, care i-ar face pe cei mai mari oferanti pe lume si sa asigure ca ei sa ramana cu cel mai frecventat program, in care scop se
face acest test.”

Sora lu’ tatal cumnatei socrului matusii varului de-al doilea al fiului cumatrului lu’ nepotul amicului meu, care e prieten bun cu o nora de-a lu’ sora vitrega a unei amante de-a bunicului de pe mama a lui Gogu mi-a spus ca e adevarat.

Pe bune!

4 COMENTARII