Revolutionar

0
34

Cred ca e de vina atmosfera. De ieri mi-am luat putin liber de la job (trebuie sa rezolv niste chestii urgente) si mi-am pus castile in urechi si rucsacul in spate si bat pe jos orasul in lung si-n lat.

Dupa atatea luni de zgariat cei patru pereti ai biroului e chiar o delectare sa simt asfaltul trotuarelor sub talpa. Cu rucsacul in spate si castile par chiar putin rebel 🙂

Dupa doua zile de adulmecat libertatea parca ma simt o juma’ de Che Guevara si ma gandesc ca maine, de exemplu, as putea sa ma duc la cabinetul medicului de familie si sa-i frec doua palme peste bot asistentei cretine care m-a tapat de doua sute de mii ca sa-mi completeze un rahat pe o fisa. Cand i-am spus ca-mi trebuie si sangele si micro la plamini a spus ca a completat destule fise la viata ei [de alcoolica] incat sa stie ca nu trebuie. Ghinion. Trebuiau.

Parca ma si vad ca-i pun pistolu la ureche (gasesc eu undeva o imitatie cat mai buna) cerandu-i banii inapoi sau chitanta… Eh, prostii… Da’ un sut in cur tot i-as trage.

Am gasit un blog anti-UE; hm o idee pe care voiam sa o pun in practica macar asa sa fac misto de toti aurolacii cu creierul spalat care cred ca va curge lapte si miere dupa aderare.

Ghinionul astora cu blogul e ca sunt destul de putin credibili daca-l citeaza pe el lider Vadim si lucreaza cu novopress si altermedia; novopres e prea de dreapta iar altermedia are unele idei prea deplasate care le eclipseaza pe alea foarte bune.

Totusi, e bine ca incepe sa se construiasca o reactie la servilismul exagerat fata de UE.

A trebuit sa ard un ceas azi si am aterizat la o inghetata la McDonalds. Si m-am trezit cu o intrebare existentiala: de ce sunt atatia supraponderali de ambe sexe la Mac? (Nu ca eu as fi tras prin inel…) Pe bune, m-am speriat: in afara de studentele vesele iesite la soare, erau foarte multi grasi si grase. Hm… Super size me imi spune ceva?