OK, start la minciuni gogonate

Revin la fixul cu TheOnion.com si impulsionat de un comentariu m-am gandit sa-mi dezlantui imaginatia.

Din pacate nu a iesit prea mult, dar promit ca voi inventa cat mai multe stiri si reportaje senzationale pe care le voi pune aici la ro.crazy-news.info.

ro crazy news info

Scurt si cuprinzator, acest site este un site-pamflet, neafiliat nici unei grupari media sau politice, total independent si care este realizat doar pe baza imaginatiei noastre.

Sirile cuprinse in site sunt aproape in totalitate inventate de noi si vin in intampinarea nevoilor celor care nu mai sunt multumiti de stirile inventate de presa din Romania.

Stim ca exista o categorie de cititori total dependenti de imaginatia jurnalistilor si care au nevoie de doze din ce in ce mai mari de stiri inventate, de reportaje senzationale la realizarea carora si-au adus din plin contributia redactorii, redactorii sefi adjuncti, redactorii sefi si secretarii de redactie.

Uneori, chiar si cele mai tari stiri inventate tiparite in presa scrisa sau prezentate pe audio-vizual nu multumesc cititorul / spectatorul.

De acea am aparut noi.

Ca sa livram zilnic stiri care, daca sunt aflate, nu folosesc nimanui, nu aduc nici un beneficiu si care sunt in cea mai mare parte rezultatul imaginatiei noastra bolnave.

Si totusi, stirile pe care le difuzam, dupa cum am spus, inventate, nu vor face rau nimanui, spre deosebire de stirile false difuzate de media romaneasca.

Bineinteles ca nu vom ierta anumiti oameni politici sau vedete care merita sa plateasca pentru prostia lor. Dar suntem siguri ca nu vor suferi avand in vedere calitatile soricului lor.

Gros de tot.