Ce urmeaza dupa discriminarea pozitiva?

…mai mult ca sigur ca urmeaza discriminarea negativa din partea celui pe care l-ai discriminat pozitiv…

Activistii homosexuali au cerut Comisiei federale pentru drepturile omului din Alberta inchiderea a trei adrese de internet canadiene pe motiv ca acestea contin mesaje critice la adresa comportamentelor manifestate de aceasta minoritate sexuala.

Adresele vizate sunt administrate de Craig Chandler, moderator al unei emisiuni radio.
Emisiunea radio, numita Freedom Radio Network si care este realizata impreuna cu Erik Gregson, functioneaza sub motto-ul “conservator fara a-mi cere scuze” si se autocaracterizeaza ca fiind “o gura de aer proaspat intr-o lume coplesita de mass-media liberalismului de stanga”.

Cele trei adrese de internet sunt: www. concernedchristians. ca, www. freetospeak. ca si www. freedomradionetwork. ca.

Chandler neaga acuzatiile de promovare a urii fata de homosexuali dar afirma cu tarie ca apara interesele familiei traditionale formate din sot si sotie.

“Cateodata adevarul nu este comod. Comunitatile de homosexuali si lesbiene, impreuna cu activistii gay, nu doresc altceva decat ca nimeni sa nu le contrazica punctul de vedere. Vor tacere absoluta”, a declarat Craig Chandler pentru LifeSite News.

Via Novopress

Eu cred ca dreptul de a avea o opinie trebuie sa existe chiar daca opinia ta pare o prostie sau se afla in contradictie cu doctrina oficiala.