Festivalul Revederii fara revazuti

  0
  24

  Bun, Primaria organizeaza un “festival al revederii” destinat bacauanilor care vin din Italia. Evenimentul e organizat complet anapoda pentru ca e facut pe doua componente ciudate: Premiile “Romanian Top Hits” – organizat in Centrul orasului si transmis la TV si, respectiv, un balci – iarmaroc – manelarie – mici – si – bere, organizat la Insula de agrement.

  Primaria da 3 miliarde din buget pentru ce?

  Imi banui ca Romanian Top Hits nu a fost platit de municipalitate. Poate doar sa fi “uns” pe cineva sa stabileasca locul desfasurarii in Bacau.

  Cat despre manifestarea de la Insula, a fost un fiasco. In timp ce toata lumea se afla in centru, la scena unde se ‘produceau’ trupele aduse cu masini Audi la un covor rosu (mi s-a parut stupida faza cu covorul rosu pus in mijlocul campului, concertele avand loc in aer liber pe pamantul gol, plin de iarba), la Insula era pusa o scena mai mica in mijlocul catorva zeci de tarabe de mici si bere.

  Numai ca spectatori ioc. Cei cu micii erau disperati ca nu au clienti. Pe scena se produceau niste pustani de la Palatul Copiilor si dupa aia a urcat o manelista, Lorena penumele sau.

  Care a cantat niste melodii; un boscau a urcat pe scena sa danseze, urmat de niste tiganci in fuste crete.

  Si am plecat ca nu mai avea rost sa stau.

  “Italieni” de Bacau nu am vazut.

  Si uite-asa s-au dus 3 miliarde.