4 COMENTARII

 1. Televiziunea pune de multe ori titluri cat se poate de neinspirate in ideea de a face dintr-o simpla intamplare evenimentul anului… Monica vs Roxana… Andrei Gheorghe vs Mircea Badea… hmmm… sunt aceste comparatii reale sau macar cu sens?

  Oare de cate ori am vazut un fotomodel si diverse afirmati… daca ne aducem mai bine aminte anul trecut era pe buzele tuturor numele lui Catrinel Menghia, fosta iubita a lui Razvan Fodor care era fotomodel international… Apoi a fost Ana Lesko o posibila candidata la categoria vip, apoi asemanarile dintre Ana Lesko si Monica Gabor… si asa mai departe. Probabil ca era de asteptat ca o alta persoana care apare langa Monica Columbeanu sa fie catalogata drept o alta Monica… Totusi, este putin absurd… De la a te asemana (ca si fizic deosebit de placut) si pana la a fi identic cu cineva este un drum lung.

  Deasemenea toate numele enumerate pana acum au fost “pe val” odata… Subiecte excelente pentru stiri cand nu avem inundatii, accidente, frig in casele unora sau un meci lamentabil de fotbal… Patetic…

  La fel de bine… oare cate persoane seamana cu Irinel Columbeanu… poate Ion Tiriac… poate altii… cati seamana cu noi insine?…

  Desigur, ar mai fi o posibilitate… Cate persoane nu isi doresc sa fie ca Monica Gabor? Cate oare nu isi ascund aceste dorinte nespuse punand asemenea titluri doar-doar vor iesi si ele in evidenta? Roxana este Roxana iar Monica este Monica… Puteau sa nu se intalneasca… ce aflam atunci? “Monica este fara pereche”

  Ne mai gandim…

 2. Exercitiu de maturitate…

  Emisiunea Euforia Sun Tour a generat dezbateri destul de aprinse desi realitatea ar putea sa fie alta decat o stim despre Roxana Paraschivoiu, frumoasa tanara care i-a luat un interviu scurt Monicai. E bine de stiut ca lucrurile au stat putin altfel decat unii s-ar putea gandi. Monica Columbeanu a observat-o pe Roxana si a dorit sa vorbeasca cu ea. Cele 2 nici nu se cunoscusera vreodata pana atunci. Inca un lucru pe care putini l-au observat este ca Roxana a avut ceva emotii dar se parea ca Monica avea si ea emotii cel putin lafel de mari.

  Cine isi mai aminteste de gesturile si plimbatul frecvent al mainii prin par al Monicai? Roxana are inca 19 ani si este fotomodel printre altele. Tot Monica a fost cea care a recunoscut, fara sa para fortat, ca Roxana este mai frumoasa decat ea.

  Tot asa, ar trebui sa ne gandim cat de echilibrati suntem… Se scria oare de Monica pana sa devina iubita lui Irinel Columbeanu? Nu tot asa cand a aparut dansa spuneau ca seamana cu Ana Lesko, ca este o Ana mai tanara? De ce trebuie sa fim rai si sa asociem mereu asemenea lucruri? De ce trebuie sa o facem pe Roxana sa se simta prost si sa se mai confrunte si ea cu zvonuri de care nu avea nevoie? De ce trebuie ca ea sa primeasca aceasta eticheta absurda “Roxana vs Monica” sau mai rau de “clona a ei”? Doar pentru ca este o fata frumoasa si a avut sansa sau nesansa sa apara alaturi de Monica Columbeanu?

  Poate ar fi mai bine sa incercam sa ne gandim cat de cu sens sunt toate aceste zvonuri si gaselnite tipic romanesti. E mai bine poate daca am incerca sa o lasam pe Roxana sa fie ceea ce este si sa nu o mai asociem cu tot felul de lucruri, doar-doar mai crestem popularitatea unei alte celebritati si o punem pe aceea intr-o lumina mai favorabila dupa toate betele in roata pe care i le-am pus si ei cu alte ocazii.

  Ne-ar placea sa fim Roxana cand auzim toate aceste neadevaruri si primul lucru pe care il auzim cand vorbim cu persoane ce nu ne cunosc este un asemenea zvon neadevarat?