Razboiul : ghid pentru neofiti

  0
  30

  Asadar, doriti sa incepeti un razboi. Toata lumea poate incepe un razboi, dar ceea ce va trebuie este un inamic, intern sau extern. Fie vreti sa-i ocupati tara, fie el vrea sa v-o ia pe a dvs. Dar indata ce aveti un dusman, trebuie sa cumparati tot felul de arme: rachete, aruncatoare de mine, mitraliere, transportoare blindate, tancuri.

  Toate armele pe care le doriti le puteti obtine din St. Unite, care e cel mai mare negustor de arme din lume. Daca nu gasiti ceea ce doriti acolo, va puteti duce in Rusia, cel de al doilea ca marime vanzator de arme mondial. Sau puteti sa va duceti acolo unde razboiul tocmai s-a terminat si unde arme zac peste tot, ca de pilda in Bosnia, Pakistan sau chiar si in China.

  Pai, veti spune dvs., de unde atatia bani pentru plata armamentului ? Iata o buna intrebare. Statele Unite va vor plati pentru razboiul dvs., daca cred ca el corespunde intereselor sale. Daca nu gandesc asa, atunci veti putea primi banii din Rusia sau Arabia Saudita. Asa incat puteti pleca linistit dupa cumparaturi, dvs. sau un compatriot. Si fiti siguri ca vi se va oferi tot ce e mai bun, chiar si avioane.

  Daca SUA vrea sa va sprijine, atunci va invita oamenii dvs. acolo sa invete cum se foloseste armamentul. Si Rusia si China va pot da lectii in aceasta privinta, daca luati arme de la ei. Art Buchwald

  Via Analiza Media