Comunicat

  0
  25

  A CREZUT CA VA PUTEA PROFITA DE MUNCA ALTORA

  În ziua de 28.08.2006 orele 08,00 Postul de politie Oncesti a fost sesizat de C. Titi,de 43 ani,din aceeasi comunã,sat Bãrboasa, despre faptul cã persoane necunoscute i-au furat o bovinã (vacã) pe care o avea legatã cu un pripon pe un tãpsan de lângã casã.

  S-a constituit o echipã operativã care s-a deplasat la fata locului si din primele cercetãri,s-au stabilit urmãtoarele :

  C. Titi a lãsat bovina legatã cu o funie si un pripon la pãsunat pe un islaz situat în apropierea casei sale din satul Bãrboasa,com. Oncesti,jud. Bacãu.

  În dupã amiaza de 27.08.2006 a constatat lipsa bovinei pe care a cãutat-o cu membrii familiei în zona învecinatã,fãrã sã o gãseascã.

  În dimineata zilei de 28.08.2006 a reclamat lipsa bovinei la postul de politie Oncesti.

  Urmare a investigatiilor efectuate a rezultat cã bovina a fost furatã de S. COSTEL de 37 ani,din com. Oncesti,jud. Bacãu,cunoscut cu antecedente penale,fãrã loc de muncã,care a dus animalul de funie pe un drum lateral(agricol) pânã în com. Filipeni,sat Fruntesti,jud. Bacãu la locuinta concubinei sale L. Maria.

  Bovina a fost gãsitã si restituitã pãrtii vãtãmate, autorul furtului nu a fost prins,fiind fugit de la domiciliul. În prezent se executã activitãti pentru prinderea acestuia.

  În cauzã s-a întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de furt care va fi înaintat la Parchet cu propuneri legale

  Sursa : Biroul de Politie Podu Turcului

  I.P.J. Bacau, Biroul de Presa, 29 Aug 2006