Contrasensuri

La vreo trei zile dupa ce a fost prins in flagrant de mita si arestat, prefectul de Iasi a fost suspendat. Adica, de acolo, din arest, ar fi putut conduce in continuare judetul. Parca-l si vad pe seful SRI Iasi venind la vorbitor sa-l informeze pe prefectul arestat de mersul treburilor… Oare cum s-o trece la condica perioada asta cat a lipsit prefectul? Absent nemotivat sau invoit cu treburi ce nu suportau amanare?

Bush, George Bush, recunoaste in final ca exista inchisoriale CIA peste mari si tari. Peste mari si tari de SUA. Acum sa vedem cum mai evolueaza treaba pe la noi; cine stie, poate se descopera ceva ce nu stiam. Sa vezi atunci ce se va rasti Base; treaba cu speriatul Coreei de Nord va fi floare la ureche.

Accident tragic azi langa Barlad; Antena 3 a dat imagini de la fata locului, Realitatea, acest CNN romanesc, a dat imagini de arhiva de la alt accident.
Surpriza a venit de la Radio Lynx care a publicat un reportaj de la fata locului, cu tot cu poze.

Ministrul Apararii e cercetat penal pentru niste mofturi de don’soara. Daca l-a luat gura pe dinainte sa ceara retragerea trupelor din Irak si sa-i ia jucarica lu sefu comandat suprem al fortelor armate… iaca pozna, sefu aproba cercetarea sa penala pe motiv ca a jignit-o ingrozitor pe purtatoarea de vorbe a presedintelui. Pleosc. Si trebuie sa demisioneze.

In Bacau primaria a decis sa faca un studiu sa vada daca nu poate lega pe Tanda de Manda, adica pe CET-ul falimentar de Regia de Apa care, pentru ca stie sa ceara preturi mari, are profit bunisor. Studiul costa numai 10.000 de euro, insa rezultatele se stiu deja: nu se poate pentru ca Regia de Apa s-a imprumutat la BERD si nu poate fuziona cu nimeni pana nu ramburseaza creditul.
Dar studiul se va face. Ce naiba, trebuie sa ia cineva si banii aia!