Cum sa scapi de vecinii incomozi – mic manual practic

  3
  88

  Un tip din Iasi se razboieste cu vecinul de bloc care crede ca daca da manelele la maxim ii creste IQ-ul. Ce a facut pana acum: i-a zidit usa de la apartament, i-a pus saci cu apa (in care dizolvase cerneala si clor deasupra usii) si i-a aruncat cu seringa mercaptan puturos pe sub usa.
  Momentan vecinu in cauza si-a luat campii, probail sa scape de putoarea mercaptanului – chestia aia cu care se odorizeaza gazul din butelie ca sa stii cand nu trebuie sa aprinzi becul.

  Deci, ca sa zic asa, ce metode, in afara de cel enumerate mai sus, pot fi folosite in razboiul dintre vecini?

  1. Daca tabloul cu sigurante e pe casa scarii, il poti lasa fara curent.

  2. Ii legi de clanta un caine pe care ai grija sa-l intarati bine mai inainte. Dupa care suni la usa.

  3. Ii legi clanta de la usa apartamentului de balustrada scarilor – in cazul in care usa se deschide inauntru. Daca folosesti o sarma ca lumea, va trebui sa iasa pe geam sau sa se roage de vreun vecin sa-i taie sarma.

  4. Daca ai la indemana o lampa de sudura, ii poti topi iala sau ii poti taia manerul de la clanta.

  5. Bagatul betelor de chibrit in iala e o metoda deja clasica.

  6. Petarde la usa;

  7. Arcuri si sageti: sagetii i se pune un cui in varful care are infasurat un somoiog de calti imbinat cu benzina. Se da foc si se ocheste balconul cu rufe.

  8. Pe vremea mea, faceam niste experimente cu permanganat de potasiu si niste picaturi de Boramid (se gaseau la orice farmacie). Puse in contact, cele doua substante declansau o reactie exoterma. Adica luau foc dupa cateva secunde. Se poate gasi o intrebuintare practica.

  9. Ii aflati numerele de telefon (fix si/sau) mobil si dati anunturi la mica publicitate ori faceti fluturasi pe care ii lipiti prin statiile de autobuz. Ori ca-si vinde repede apartamentul cu un pret super-mic, ori ca e o blonda care cauta barbati pe care sa-i faca gratis… idei se gasesc.

  10. Are masina? Se ia o sipca, se bate un cui de 8 sau mai mare astfel incat sa iasa pe partea cealalta si se pune cu varful in sus sub roata masinii. Cu patru cuie il rezolvati numai bine.

  Am mai gasit undeva niste sfaturi:

  1. se ia o sticla de benzina, se toarna pe usa a.i. sa intre in holul lui, se da foc;
  2. se mînjeste usa cu kkt in fiecare noapte (cam o saptamîna) cu varianta facut pipi pe usa lui in mod constant;
  3. se sparg geamurile (varianta foarte eficienta mai ales iarna);
  4. se taie firele de la baza contoarului de enegie electrica si apoi se taie si firul de la siguranta (chiar la intrarea lui in perete)
  5. se infunda yala cu poxipol
  6. curent pe clanta (cea mai buna si sigura solutie) NU recomand ca e caz de pîrnaie;
  7. pentru manelistii de la etajul inferior: inundatii “involuntare constante.

  3 COMENTARII