Experimente, presupun

0
13

Ati auziy de Lonelygirl15 ? Inregistrari video cu ea au aparut pe YouTube si au format un fel de jurnal, publicat regulat si asteptat cu nerabdare de fani tot mai numerosi.

She’s supposedly a teenager, called Bree who is homeschooled by religious parents who don’t know she’s creating videos online. Her friend Daniel helps her with the videos and they often talk back and forth across their videos.

Ceea ce spunea in inregistrari era destul de interesant – spune lumea. Asa ca cei care-=i urmareau aparitiile au inceput sa se intrebe cine se ascunde in spatele acestui nick.

Si, mai ales, daca este reala.

Raspunsul a venit zilele trecute: Lonelygirl15 nu exista iar inregistrarile video au fost parte a unui proiect artistic.

The creators identified themselves as Miles Beckett, 28, of Woodland Hills, Calif.; Mesh Flinders, 26, of Petaluma, Calif., and Greg Goodfried, 27, of Los Angeles.

Ce vreau sa spun cu asta? Doar ca bloguri cum ar fi cel al lui maneleman sau De ce urâm b?rba?ii nu e obligatoriu sa fie scrise de persoane reale, ci sa fie doar experimente ciudate.

Blogul e un bun instrument pentru obtinerea rapida de feed-back. Fie ca pregatesti de lansare un produs sau o idee, trebuie sa faci niste teste mai intai.