Sigur e vocea premierului maghiar? Nu cumva Tariceanu a invatat ungureste?

  Transcrierea discutiei dintre premierul Ungariei si un grup de apropiati:

  1: “Nu sint multe alternative: nu sint, pentru ca in Europa, asa ceva nici o tara nu a mai facut. Se poate explica! In mod evident, am mintit in ultimii doi ani. Era absolut evident ca ceea ce spuneam nu era adevarat.

  Am depasit capacitatile tarii ca nici nu ne puteam imagina vreodata ca guvernarea Partidului Socialist Maghiar si a liberalilor e capabila de asa ceva. Si nu am facut nimic in ultimii 4 ani. Nimic.

  Nu putem vorbi de actiune guvernamentala de care sa fim mindri, afara de faptul ca am adus guvernarea inapoi din rahat, la urma. Nimic. Daca va trebui sa dam socoteala tarii, ce vom spune?”

  2: “Aproape ca am crapat pentru ca un an si jumatate am mimat ca guvernam. In schimb, am mintit ziua si noaptea si seara. Nu mai doresc sa fac asta. Sau o facem si atunci aveti un om, sau o faceti cu altcineva.”

  3:”Pe termen scurt nu exista alternativa. Se mai pot amina lucrurile, dar nu mult. Va veni clipa adevarului. Mila dumnezeiasca, abundenta economiei mondiale si sutele de trucuri despre care eu nici nu am avut voie sa stiu ne-a ajutat sa trecem peste asta. Nu mai poate continua!”. Via HotNews