Contrasensuri

0
22

Presedintele Basescu a primit Premiul Konrad Adenauer pentru perioada cit a fost primar al Capitalei.

Da, cat a fost primar al Bucurestiului, Basescu a inceput sa darame niste chioscuri, dar i s-a facut lehamite dupa un timp, a macelarit niste javre vagaboante, si-a tras casa si s-a certat intr-una cu Consiliul General pentru modul de cheltuire al banilor. Cearta asta daca nu exista, trebuia inventata, ca sa aiba pe cine face tap ispasitor.

„Este periculos pentru credibilitatea informatiei ca selectia articolelor de pe net sa se faca prin modul de indexare Google, care masoara doar frecventa, nu si pertinenta informatiei. Blogul este o informatie subiectiva in stare pura si face posibil ca oricine sa se intituleze jurnalist fara sa se supuna regulilor presei“, a mai spus Bourges.

Hervé Bourges este presedintele Uniunii Internationala a Presei Francofone. Prin aberatia pe care a spus-o il trec in categoria oamenilor periculosi. Ce treaba are Google cu credibilitatea? Treaba lu’ Google este sa indexeze pagini web si sa returneze rezultate cat mai relevante pentru cel care face o cautare. Dar, presupun ca musiu Bourges o fi belgian. Ca numai aia au fost atat de prosti sa dea in judecata Google ca le indexeaza articolele din ziare.

Iar blogul nu e intotdeauana o informatie subiectiva.

Dinescu a cerut ca audierile politicienilor sa fie publice, iar dosarele acestora sa apara pe internet. El a cerut partidelor puterii sa modifice legea CNSAS, in caz contrar amenintand cu demisia.

Dinescu si-a dat acuma seama ca pamantul e rotund si ca roata se invarte. Daca nu era episodul cu fratele lui Vadim, probabil ca nu ar fi avut dileme existentiale. Cum am mai spus pe undeva pe aici, votul din CNSAS mi se pare stupid. Pentru ca vine din partea unor oameni numiti politic, in primul rand. Si pentru ca se voteaza un verdict bazat pe informatii incomplete.