N-au invatat

0
25

PD pare sa nu fi invatat lectia PSD-ului. PD inhata toti primarii si parlamentarii care cauta ciolanul. Din pacate pentru partid, aceasta slehta de profitori se va transforma in balast electoral; oricat de bine ar controla media, PD tot se va confrunta cu dezvaluiri despre “faptele lor de arme”.

Campania din 2004 a fost un castig pe termen scurt pentru Alianta dar o pierdere pe termen lung.

Denuntarea furibunda a coruptilor, a baronilor locali, demonizarea PSD se poate intoarce foarte usor in defavoarea lor. Pentru ca nu doar PSD a avut baroni si corupti.

Exista numerosi oameni de la PD si PNL prea putin cunoscuti pe plan national dar carora li s-a dus buhul pe plan local. Iar ziarele nationale, care nu uita niciodata ca la orice problema apare la doi ani de la alegeri sa se pronunte ca de vina e tot PSD-ul, se fac mereu ca nu-i cunosc.

De cate ori ati citit in ultima vreme de actiunile extrafotbalistice ale lui “Pinalti”, de exemplu, primar la Piatra Neamt?

Sau, ce se mai aude de povestea miliardului primit de Marko Bela ca avans pentru scrierea nu stiu cator carti de poezii, miliard care mie mi se pare spaga cinstita…