Antena 3 are nevoie de un creier

  Astia de la Antena 3 sunt niste stupizi. Pentru ce pun titluri pe prima pagina a site-ului daca nu pun si linkul? Adica il pun, dar pun linkul de la index, de trebuie sa cauti dupa aia juma de ora stirea care era anuntata pe prima pagina.

  Dupa cate vaz eu, site-ul Antena 3 e… mai multe; pentru ca, pentru fiecare sectiune – sport, vdt, revista presei si ce-o mai fi, baietii folosesc cate un CMS separat. Posibil sa fie wordpress, dar nu bag mana-n foc.

  Asa ca pentru doua stiri de pe sectiunea sport, de exemplu, baietii baga titlul si poza in pagina principala, dar linkul nu-l pun catre www.antena3.ro/sport/stirea-care-ma-intereseaza.html, ci catre www.antena3.ro/sport.

  Si dupa aia stai juma de ora sa cauti ca berbecul stirea.

  Sau renunti si-ti bagi picioarele in el site.

  Voiam sa vaz ce-i cu nevasta lu Abramovici care, cica, cere divortul si juma’ de avere. Ce curaj pe ea!…

  6 COMENTARII

  1. mda, se mai gaseste cate unu ca Slabiceanu sa se bage in seama. Unu care foloseste un computer conectat la RDS prin fosta retea de cartier MihuNet, care nu stiu daca a platit licenta pentru Windowsu’ XP folosit, care-si cauta sa cumpere teledon mobil (a vizitat recent un site de profil romanesc), care cauta retete de slabit si joburi pe smartjob si care incearca sa-si gaseasca cxeva de facut pe php-india.net. (Sau, cineva care a folosit acelasi computer a facut cate ceva din toate astea…)