Oprisan castiga o batalie; are sanse sa piarda razboiul

0
27

oprisanCum era de asteptat, jupan Oprisan ramase prezidentul provinciei europene Vrancea. Mai intai prefectul si apoi Tribunalul i-au dat dreptate.

Oricate tampenii a facut, in acest caz, legea era de partea lui Oprisan.

Ce a urmat, adica supararea mare dintre PNL si PD la Vrancea, e, deacuma, subiect de cercetare la clubul politicienilor stupizi si bosumflati.

Alianta DA (cel putin la Vrancea) nu pare mai breaza ca PSD-ul lui Oprisan; n-au avut macar rabdare sa faca o mazilire legala.

De ce s-a suparat PNL ca prefectul PD de Vrancea i-a dat dreptate lui jupan Oprisan si a decis ca sedinta in care se votase schimbarea din functie a baronului (ce cuvant frumos inventat de liberali) a fost ilegala?

Se prea poate ca decizia prefectului sa fie doar un pretext; era clar ca justitia ii va da dreptate lui Oprisan; prefectul nu putea cu nici un chip sa se pronunte altfel; nu ar fi facut decat sa amane inevitabilul.

Supararea liberala poate avea alte radacini; si daca sapam putin, vom vedea in fiecare judet ca s-a cam rupt lantul de iubire care lega PNL-ul de PD. Si incepe-a rugini…