Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati. . .

2
28

Ideea mea cu omuletii pusi sa comenteze pe site-urile ziarelor si televiziunilor pentru a corecta greselile sefilor sau a estompa succesele adversarilor nu mai pare chiar asa de creata si am primele dovezi.

Plecarea intempestiva a lui Basescu de la intrunirea cu presa in momentul in care i se citeau niste aduceri-aminte greu de digerat pare sa fie (iar) pe placul romanilor, obisnuiti sa-i ia la …impins vagoane pe ziaristi atunci cand scriu chestii care nu le plac.

“Pare”, pentru ca nu stiu daca romanii care au comentat pe niste site-uri de stiri sunt chiar romanii neaosi sau sunt putin vaccinati pe la Cotroceni…

Deci, o romanca pre nume Maria (nu stiu si ce grad are) scrie un mesaj usturator la adresa lui Victor Roncea, ala care il intreba pe Basescu de sanatate si alte chestii. Mesajul, deci, il scrie la 22.38 pe site la Hotnews. Probabil i s-a parut prea putin si peste doua ore intra la Antena 3 si baga un copy/paste la ora 00.10.

Un alt roman, pre numele conspirativ HubuBubu, baga un masaj la 20.04 pe Hotnews iar la 21.37, pe site la Realitatea.

Io-te si dovezile:

Maria la Hotnews
maria-hotnews-mare.jpg

Maria la Antena 3

maria-antena3-mare.jpg

HubuBubu la Hotnews

huba-buba-hotnews-mare.jpg

HubuBubu la Realitatea TV
realitatea.jpg

2 COMENTARII

  1. Am gasit din intimplare blog-ul tau (abia azi 17.04.2007). Sint roman neaos si nu vaccinat la Cotroceni.
    Comentariile mele, la care te referi, au fost din cauza nervilor pe care mi i-a provocat “ziaristul” Roncea. De atunci individul acesta a facut tot posibilul sa le merite cu virf si indesat.
    … Si chiar comentez doar cind imi sare tzandara. Acum zi si tu: nu merita?