Ce lambada politica se joaca. . .

0
17

. . . acuma pe malurile Dambovitei… Imi banui ca Stolo si cu Stoica isi dau cu tesla in coa…ste pentru legea aia cu migratia politica. Din cauza ei, proiectul lor este sortit esecului pentru ca ce primar sau consilier va fi atat de nebun incat sa lasa cascavalul si sa treaca in barca unor idei care nu alimenteaza contul si nici nu contribuie la bunastarea vilei?

Singura solutie este ca partidul lu’ dom’ Presedinte Basescu sa inceapa o campanie sustinuta (evident) si de societatea civila ce-o avem pentru modificarea legii, sau macar pentru amanarea punerii ei in practica.

Ce mi se pare total aiurea este ca baietii centreaza si dau cu capul dupa cum le convine.

Au dat o lege in care se preciza ca in CA si AGA la societatile subordonate administratiei locale, vor fi repartizati membri in functie de raportul politic rezultat la alegeri.

Numai ca, pentru ca, nu-i asa, legea nu poate dispune decat pentru viitor si la noi alegerile au fost cu doi ani inainte de a se da legea, nu o aplicam de acum.

In schimb, legea migratiei politice se poate aplica si de acum, ca nu puteau astepta alegerile viitoare, sa fie o chestie uniforma.

Pai nu puteau astepta, ca se desprindeau astia ai lui Stolojan si ramanea PNL-ul fara reprezentanti in teritoriu.