Telegrafice

  0
  19

  1. Presei centrale nu prea i-a cazut bine la stomac desemnarea lui Stefan cel Mare drept cel mai mare roman. In afara de faptul ca mi se pare un concurs tampit, in care, vorba cuiva, nu poti sompara mere cu pere, reactia mi se pare de prost gust si denota o mentalitate paguboasa a celui invatat sa zica din varful buzelor “moldoveni prosti”.

  2. A zis si Voiculescu un adevar si i-a sarit CTP-ul la gat. Vai, vai, ce falsa preocupare pentru onoarea de ziarist… Da, ba, ziaristii mint, scriu la comanda, improasca cu noroi pe bani. Asta e adevarul si asta e presa din Romania. Si nu, nu exista presa independenta.

  3. Cate locuri sunt in Dacia Logan Break? Sapte, cumva? Ca asta da impresia din reclama aia cu cei sapte barbati care sunt adusi sa joace bascket cu un copchilas.

  4. Politia face razie si retine niste femei. Antena 1 era pe faza si transmite o stire de rahat (nu ma tem sa dau un astfel de verdict). Pentru ca: chiar dac ulterior se va dovedi ca sunt prostituate, femeile in cauza erau doar suspecte si ar fi trebuit sa le fie protejata imaginea.

  In al doilea rand, puteau sa se intrebe, asa ca ziaristi mari ce sunt, de ce fortele de ordine fac un abuz si le retin pe femei doar pentru ca stateau la o crasma noaptea? Noi putem sa spunem intre noi ca e clar ca stateau la agatat clienti, dar politistii trebuiau sa mai si demonstreze faza asta.

  In al treilea rand, puteau sa se bangheasca de faptul ca razia facea parte din circoteca obisnuita a politistilor, care ne mai iau fata cu cate asa ceva (va mai amintiti operatiunea “Luna”?) ca sa-si justifice leafa.

  5. Fiica lu’ Basescu era sa fie rapita… Hai, bre, chiar asa de prosti ne cred unii? N-aveti pic de rusine? Chiar pe fatza? Ce mi se pare nostim e ca povestea apare chiar in momentul in care Basescu era sub presiunea “gaozarului”.

  Adica, era bagat pana la urechi in scandal si, dintr-o data, apare ca o boare o poveste care are capacitatea de face publicul amator de telenovele sa suspine si sa lacrimeze in batista: Uite, saracul, ce era sa pateasca, soro…

  Uneori am impresia ca mass media e doar un alt nume pentru Departamentul de Comunicare al Presedentiei.