Mos Teaca la privatizare

0
27

teodor atanasiu

S-a trecut, cred eu, prea usor peste episodul in care fostul ministru al Apararii a fost reciclat in postul de presidinte al AVAS.

Ca ministru al armatei, Atanasiu a fost un personaj sters, fara initiative si fara sa se implice in treburile ostirii. Singurul “merit” al lui Atanasiu a fost ca, dupa ce s-a vazut ministru, divorteaza de nevasta ca sa se insoare cu secretara, de o varsta cu fiica sa.

Pentru cei pusi sa conduca tara asta probabil ca acesta trebuie sa fie un merit deosebit. Probabil ca echivaleaza cu un curs de recalificare sau omul o fi vreun pui de geniu din moment ce se pricepe si la tancuri si la economie.

Ca imi banui ca trebuie sa stii cateva lucruri despre modul in care functioneaza economia ca sa conduci AVAS-ul. Sau nu?

Dar omul are calificare! Chiar daca la baza este doar un amarat de inginer, absolvent al Facultatii de Mecanica. Ce, n-am, avut ministri ai agriculturii ginecologi?

Domnul Atanasiu a avansat pe scara ierarhica pas cu pas, de la sef de atelier la UM Cugir pana la ministru al apararii. Vedeti cum se leaga? Dac stie cum se pileste o teava de tun, inseamna ca stie si cum se trage cu el…

Iar in epoca de trsita amintire a guvernarii CDR a fost… membru in CA al FPS Bucuresti. A facut si cursuri de perfectionare in management financiar si management competitiv. La Open University Business School, dar ce mai conteaza unde le-a facut. Conteaza ca are diploma si calificare de specialist in toate.