Le-a taiat teava de caldura

  0
  25

  Le-a taiat teava de calduraLa parterul unui bloc din Centrul Bacaului se afla sediul ACR. ACR e condus de un domn politician, care e consilier judetean si e proaspat transferat (de prin primavara) de la PSD la PD.

  Peste sediul ACR de la parter, se inalta cam vreo 12 etaje de apartamente. Care trebuie sa fie incalzite. Dar nu sunt incalzite, desi afara e destul de frig. O intreaga scara de bloc trebura de frig pentru ca domnul presedinte al ACR a constatat ca din teava de caldura ii picura apa in sediu.

  Si a taiat teava.

  Interesant este ca, desi acum cateva zile “onorabilul” recunostea ca a dat ordin sa taie teava, acum l-a cuprins o brusca amnezie.

  Si mai grav e ca nimeni nu are curajul sa ia nicio masura. De, omul e lider important al partidului lu’ dom’ presedinte, e automobilist, e mare, dom’le…

  “In urma sesizarii respective, reprezentanti ai Primariei si Politiei Primariei au mers acolo sa discute cu partile o rezolvare amiabila. E tot ce putem face in asemenea situatii”, a precizat Ionut Tomescu, purtatorul de cuvint al Primariei Bacau.

  _______________
  Foto: Desteptarea