Performanta: mi-am luat ban 5 zile

  De cand a preluat RDS reteaua de cartier la care sunt abonat totul merge prost. Prost, prost, foarte prost. Inainte, CityNet-ul era un standard in netul de cartier din Bacau; acum a ajuns un serviciu cu mult prea dese caderi.

  Cand ti-e lumea mai draga, cade internet-ul; dai click pe un link, Server not found, ti se raspunde. Trebuie sa dai un refresh ca sa ti se incarce pagina. E cel putin deranjant.

  Azi am deschis ODC-ul ca sa mai iau pulsul retelei. Net-ul nu mergea, ODC da. Mi-am exprimat intr-un limbaj foarte “elevat” aprecierile la adresa serviciilor de calitate oferite de RSD.

  Doua propozitii am zis.

  Rezultatul: ban pe 5 zile. Nu o ora, nu o zi, fix cinci. Din prima. Cred ca e o performanta.

  #CityNet This hub is enhanced by plugman for Verlihub.
  #CityNet Banned.
  – Ai fost banat . Te rugam sa recitesti regulamentul acestui hub pe www.citynetwork.ro
  Reason: Motiv:limbaj Timp : _BAN_5d .
  Remaining: 4days 23hours

  Eu as citi regulamentul pe site-ul retelei, dar nu-mi merge net-ul…

  Daca nici luna asta nu-si rezolva problemele, cred ca o sa-mi iau zapp.

  14 COMENTARII

  1. Am conexiune la RDS (dar se pronunta CityNet, scrisnind din dinti) de la jumatatea lunii iunie, 2007. Conexiune e totusi mult spus, mai degraba am un nou cablu UTP introdus in placa de retea. Internetul mai mult nu functioneaza, in general dupa ora 22 “cade” pina la jumatatea zilei urmatoare. Am sunat la CityNet de vreo 7 ori si s-a rezolvat la scurt timp pentru putin timp insa. M-am cam saturat sa le dau telefoane. Din fericire sunt si client Airbites (fost fx-net). Se pare ca voi ramine in continuare clientul lor, caci totusi “trag” de pe net cu 300 kb/s iar de pe torrenti chiar si cu 4 mb/s. Nu RDS sucks ci retelele de 2 lei (veki) cu care au subcontractat (nu toate, ci doar cea de fatza).

  2. Revin sa laud (cel putin pentru moment) RDS-ul. De 2 luni – in mod constant – nu a scazut viteza de download sub 500 kbs, ba mai mult – de pe unii trackeri mai prind cite un mic torent cu 2-3 mbs. Si – in raport – cu ceilalti provideri locali pretul e mult mai mic (momentan…). In plus, de 2 luni nu a mai avut nici o cadere, intrerupere etc etc. Doar atacuri multe multe sau cel putin asa imi zbiara firewall-ul (si nu cred totusi ca minte ca fara el mai prind si cite un restart din cind in cind). Baietii de la RDS nu sunt prosti sunt doar prost pregatiti, le-ar trebui cite un curs la care sa invete cite ceva despre retele (unii dintre ei) si cite ceva despre cum trebuie sa se poarte cu clientii (altii dintre ei). Le doresc insa MULT SUCCES.

  3. Sunt client RDS (CityNet) de un an de zile si nu am avut peoblwmw cu viteza sau cu picatul netului. Cand spun viteza ma refer la 5-6 mb/s pe torrentele romanesti,DAR pt. ca exista un dar, de o luna(din august 2008) s-a stricat treaba, netul merge prost,mai si cade, viteza a scazut la 1-2mb/s pe torrente.Nu stiu ce sa spun…incaodata mi se confirma zicala ca in Romania orice e bun se strica,sau “cu o floare nu se face primavara”