Acesti politicieni care gangureaza

  0
  25

  Orăşanu: “Integrarea va avea loc treptat”

  Această integrare se manifestă în diversele clase sociale şi în diversele situaţii în mod treptat.

  Roman: “Să punem umăr de la umăr, că vin fondurile UE”

  „Aşa că să punem umăr de la umăr, pentru că vin fondurile Uniunii Europene, pentru că oamenii vor beneficia de reguli în Uniunea Europeană, pentru că pot beneficia de credite, proiecte, să facem din treaba asta un program naţional”, a concluzionat Petre Roman.

  Antonescu: “Patriciu nu are nici influenÅ£a ÅŸi nici interesul de a manipula PNL”

  “Este, după părerea mea, insuficient ca să poÅ£i afirma ani în ÅŸir că Dinu Patriciu ÅŸi oligarhii conduc PNL. Dinu Patriciu este un personaj important în istoria PNL. Este un personaj important în România, oricum am da-o, dar de o bună bucată de vreme, în orice caz de când Călin Popescu Tăriceanu conduce partidul, domnul Dinu Patriciu nu are nici pe departe influenÅ£a ÅŸi nici măcar interesul de a manipula atâtea lucruri în PNL.

  Antonescu:”Stolojan replică aÅŸa cum îi dictează centrul de propagandă anti PNL”

  Dacă suntem astăzi în această situaţie, pentru mine prima responsabilitate revine chiar preşedintelui partidului, pe care într-un fel în această împrejurare îl apăr, pentru că îmi apăr partidul, au fost multe greşeli şi ezitări.

  Stănoiu: “Notele false au fost făcute sigur după 1990”

  Pentru că după 1990 am avut eu un accident, o perioadă de, ÅŸi am ÅŸtiut făcătura după ce notă s-a făcut. Eu am avut un accident pentru care sunt operată pe coloana vertebrală. Åži din cauza acestui accident am stat într-o anumită poziÅ£ie ÅŸi scriam într-un anumit fel. Numai după 1990. Mi-am dat seama că toată plastografia e făcută după 1990. Imediat. Dintr-o clipă”.

  Golden Blitz castiga contracte peste contracte

  Firma Euro Construct Trading, al cărui patron deÅ£ine ÅŸi restaurantul preferat al oamenilor politici, Golden Blitz, în asociere cu firmele PA&CO International BucureÅŸti, Papenburg Baugesellschaft (Germania) ÅŸi Consitrans, au câştigat la licitaÅ£ie două contracte în valoare totală de circa 60 milioane euro, pentru lucrări de modernizare între bulevardul Åžtefan cel Mare ÅŸi PiaÅ£a GalaÅ£i ÅŸi PiaÅ£a Eroii RevoluÅ£iei – PiaÅ£a Sudului – Romprim.

  Sursa: Amos News

  Sunt doar cateva pareri de politicieni si intamplari petrecute azi in Romania, o tara in care nu te plictisesti niciodata. Ma scuzati, ma duc sa vad “Pacala se intoarce”.