De ce incepe tot mai mult Tariceanu sa semene cu Hitler?

0
17

tariceanu la bacauPentru ca si unul si altul, ramasi tot mai singuri si confruntati cu iminenta infrangerii vorbeau in continuare de victoria finala…

Gheorghe Flutur şi-a dat demisia, vineri, din funcţia de vicepreşedinte al PNL şi din Biroul Permanent Naţional al partidului. De asemenea, au renunţat la poziţii de conducere în PNL şi Mircea Cinteză şi Ionuţ Popescu. În total, 27 de persoane şi-au dat demisia astăzi, fiind şi nouă senatori, patru primari de reşedinţă de judeţ şi primarul sectorului 6, Cristian Poteraş.
[…]

”Este o nesemnificativă minoritate care face propagandă în sprijinul acestei platforme. Gestul lui Flutur este, până la urmă, unul logic, pentrr că a văzut că a pierdut în acest demers în care s-a angajat. Ar fi trebuit să demisioneze ÅŸi din funcÅ£ia de ministru, pentru că PNL l-a pus acolo. Dacă e în dezacord cu programul PNL, ar trebui să demisioneze pâna la capăt”, a spus Tăriceanu, subliniind că va cere demisia lui Flutur de la Agricultură în ÅŸedinÅ£a de luni a Comitetului Executiv Central al PNL.

Via