S-a gasit vinovatul pentru pretul gazelor: agenturile straine

0
13

Cativa consultanti straini sunt cercetati sub acuzatia ca au periclitat siguranta nationala. Vina lor e ca ar fi adunat informatii despre sectorul energetic.

Mai pe romaneste, si pe limbajul presei internationale, ei sunt acuzati de spionaj economic.

Nu suna frumos? E chiar perfect. De vina pentru tot ceea ce se intampla rau in tara, in cazul de fata cresterea de pret a gazelor naturale, nu suntem de vina noi, romanii. Ci vesnicile agenturi straine care stau mereu cu ochii hrapareti pe noi si asteapta sa ne muste de cur.

Potrivit Parchetului General, persoanele puse sub acuzare se fac vinovate de infractiuni care aduc atingere securitatii nationale. […]

Potrivit Ministerului Public, in iunie 2006, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a primit din partea organelor cu atributii pe linia securitatii nationale o sesizare in legatura cu existenta unei grupari de criminalitate organizata, constituita in jurul cetateanului bulgar Stamen Stancev, consultant al unei societati bancare internationale pentru afaceri derulate in Romania.

DIICOT mai investigheaza si activitatea cetatenilor straini Oral Mustafa, Michal Susak – consultant international si Vadim Benyatov Don – consultant international, toti acuzati de infractiuni care aduc atingere securitatii nationale. Sursa

Baietii s-au invatat cu anchetele noaptea. Las’ ca-i bine asa.

Domnu’ Basescu, daca nu puneti si niste bombe la metrou, degeaba. Nu va ia nimeni in seama.

PS De ce nu da nimeni numele bancii internationale pentru care respectivii sunt consultanti?