Aliante, guvernare, liberali, democrati

De cateva zile media e in fierbere: PC a iesit de la guvernare iar democratii si liberalii se cearta pe ciolan. Sincer, vestea ma lasa rece si nu inteleg de ce atata zumzet.

PC e prea nesemnificativ ca sa conteze in afara de numarul partidelor care alcatuiau coalitia de guvernamant. Ce-i drept, are doua Antene, care pot fi folosite pe post de baros mediatic. Problema mai delicata este daca publicul televizionist va mai pune botul la ceea ce spun antenistii.

Alegeri anticipate? Sa fim seriosi. Chiar daca liderii partidelor se vor da de ceasul mortii ca doresc anticipate, trebuie luati in calcul Agamitii Dandanache pusi pe listele de partid la alegeri si care nu vor da bunatate de diurna de sedinta pe o iluzorie realegere.

Cearta se da, deci, pe ciolan. Care sa ia ministerul economiei, care sa fac ultimele privatizari, care sa mai ia o spaga, o lucrare publica ceva…

Apropo, mai tineti minte de urletele din campania electorala cand Basescu racnea cu privire la “Baronul asfaltului”, bacauanul Umbrarescu?

Iaca, dupa doi ani, baronul s-a asociat cu pivnicerul de la Golden Blitz si fac impreuna Autostrada.

Iar cat despre faptul ca platformistii lui Stolojan isi fac partid, are grija EvZ sa le dea in cap acestora.

Si apropo: Pentru o inginerie imobiliara mai putin spectaculoasa decat a lui Pinalti, Sechelariu a fost saltat si incarcerat. Daca n-a stiut de unde bate vantul…