Calul Roibu, subiect de dezbatere in Consiliul Judetean

  0
  27

  Calul omorat de avion la Bacau a fost subiect de dezbatere in Consiliul Judetean Bacau, care este proprietarul Aeroportului. Comandantul acestuia, al aeroportului adica, a fost chemat sa informeze consilierii cum s-a petrecut incidentul.

  Pana aici poate parea umor negru. Faza mai nasoala e ca acesta, comandantul adica, a spus ca un astfel de incident se poate petrece pe aproape orice aeroport din tara, pentru ca nu exista garduri perimetrale.

  Faza si mai nasoala e ca la Bacau au vrut sa faca gard, din cate imi amintesc s-au votat si fonduri, insa surpriza: fostii proprietari ai pamanturilor pe care se afla Aeroportul au depus cereri de retrocedare.

  Eu nu cred ca Justitia poate obliga improprietarirea oamenilor cu pista Aeroportului, desi s-au mai vazut cazuri (chiar acum se judeca niste cereri de retrocedare a unor pamanturi situate sub cateva blocuri din centrul Bacaului).

  Cert este ca gardul nu a mai fost facut. Si asa era sa doboare calul un avion.

  Ceea ce ar fi fost o premiera dar fiind faptul ca avioanele la Bacau sunt doborate numai de ciori – cazul ultimului MiG 21 prabusit chiar la capatul pistei acum 2-3 ani pe cand incerca sa decoleze si i-a intrat o pasare in motor.