Executii politice

  “Platformistii” bacauani si-au pierdut functiile de conducere in PNL in urma unei sedinte desfasurate in cel mai comunist stil cu putinta si la care, bineinteles, nu au fost invitati.

  Oamenii lui Romica, aia vopsiti in galben dupa ce au plecat de la PUR, au intrat in zodia orbilor de nu vad ca-si dau cu stangu-n dreptu’. Oricum, nu putea primarul Bacaului sa piarda ocazia sa se mai razbune o data pe cel care l-a invins in alegerile pentru sefia PNL Bacau, Ioan Chiriac.

  (Alegerile alea care au fost invalidate apoi de Bucuresti pe motive ciudate, pentru ca plangea Romica dupa functia pierduta).

  In fine, Chiriac spune ca nu face contestatie, pentru ca, zice el, pana se rezolva contestatia se infiinteaza si PLD-ul.

  In schimb, deputatul Valeriu Gheorghe, face o declaratie, poate prima interesanta in ultimii 10 ani:

  Am ajuns sa traiesc clipele in care, unii care s-au plimbat prin cinci partide, zic ei ca ma dau afara din PNL. E hilar. Sunt si deputat si vicepresedinte al PNL Bacau. Politica intr-un partid ca PNL se face dupa statut, nu dupa ce citeste unul sau altul intr-un cotidian sau vede la televizor. Pentru a suspenda un vicepresedinte PNL e nevoie de votul Delegatiei Permanente Judetene, iar in cazul meu, fiind si deputat, suspendarea se face prin decizia Delegatiei Permanente Nationale“. Sursa