Cornel Nistorescu vs Gigi Becali

  0
  14

  Cum statea Nistorescu si tragea de urechi ziaristii romani la emisiunea lui Madalin Ionescu (National TV) si ii spunea de Becali, io-te, hop, ca cine-mi bate cu buzduganul lui Mihai Viteazu in usa studioului? Chiar Gigi.

  Care cere satisfactie, sa-si apere onoare patata in emisiune.

  Pai care onoare?

  Cornel Nistorescu spusese:

  sunteÅ£i tineri ÅŸi nu aveÅ£i experienţă profesională, nu aveÅ£i experienţă ÅŸi cred că sunteÅ£i ÅŸi sub o presiune nebună a audienÅ£elor, sunteÅ£i părtaÅŸi la această situaÅ£ie de circ, de confuzie care este pe piaţă. Goana după audienţă v-a făcut pe toÅ£i dependenÅ£i de Gigi Becali. SunteÅ£i toÅ£i servitori la curtea lui Becali (… ) E nepermis. L-aÅ£i invitat ÅŸi v-aÅ£i distrat toÅ£i pe seama lui Becali, cântându-i în strună, fără să puteÅ£i să-i dovediÅ£i că este un paranoic, că e o mare minciună, că toată povestea bogăţiei lui ascunde foarte multe lucruri dubioase ÅŸi că toate promisiunile lui sunt gogoriÅ£e

  Domne, toate strănuturile ÅŸi toate … de la Becali deveneau tezaur naÅ£ional, minune naÅ£ională. Pur ÅŸi simplu cred că câteva grupuri de media ar trebui serios sancÅ£ionate, sau dacă nu acuzate pentru bătaie de joc la adresa românilor. ÃŽn loc să le prezinte cu responsabilitate profesională cazul, au transformat un paranoic într-un mit (…) Domne, dar e vizibil pentru o Å£ară întreagă. Nu vrei să-mi ceri ÅŸi certificatul medical? Păi nu se vede cu ochiul liber? (…) Fără nici un pic de discernământ nu l-aÅ£i abordat pe personajul ăsta ÅŸi l-aÅ£i lăsat să devină un mit naÅ£ional ÅŸi să devină speranÅ£a românilor. Vorbesc la modul general, că cea mai mare parte a presei aÅ£i făcut asta, ÅŸi în special televiziunile, ProTV fiind campion în cazul Becali ÅŸi apoi B1TV, OTV ÅŸi aici ai făcut asta, dintr-o disperare de audienţă, ceea ce înseamnă un mare atentat la încrederea românilor”.

  Dupa ce a venit Gigi in studio, incepe o discutie “civilizata”:

  Cornel Nistorescu: Dar ce căutaţi în studioul ăsta domne? Sunteţi în Pipera, unde vă credeţi?

  Gigi Becali: Băi nenorocitule, băi hahalero… Informatorule! Informator la securitate…”,

  Cornel Nistorescu s-a ridicat de la masa discuÅ£iilor ÅŸi a părăsit emisiunea, lăsându-l pe Gigi Becali să se “apere”, în timp ce Mădălin Ionescu lansa apeluri disperate echipei tehnice să îl readucă pe Cornel Nistorescu în emisiune. (Amos News)

  Transcrierea emisiunii