Unora le place sa manance cacat

  0
  12

  Cineva n-a avut ce face si a printat unul dintre posturile mele mai vechi referitor la un zvon care circula despre un anumit ziar si s-a dus la sefa de la respectiva publicatie sa-i arate ce a scris Razvan pe internet.

  Chestia asta imi aminteste de gradinita, grupa mijlocie, cand paraciosul clasei tot striga la “tovarasa” ce a mai facut Gigel sau Georgel: Tovarasaaaaaaaa, Gigel imi arata limbaaaaa…

  In fine, primesc un telefon extrem de revoltat cu intrebarea cum de am indraznit eu sa scriu pe internet chestia aia cumplita.

  Auzi, tu, am scris pe Internet…

  In fine, n-are rost sa mai insist si sa ma mai consum; eram panicat la un moment dat ca incep sa nu mai am dusmani; Io-te ca am descoperit ca exista cineva care ma urmareste cu interes si se mai si duce sa manance cacat pe cateundeva.

  Scris-am, asta io in valeat 2007, de pe un harb de laptop, la care i-am atasat tastatura de la desktopul pe care l-am dus la firma de unde l-am cumparat ca nu mai avea imagine sa-l repare si pe care nu mi l-au reparat azi de m-am dus ca boul de doua ori pe la ei si m-au dus cu zaharelul si-i cheama Neraton, na, sa-i fac de rusine. Ca poate mai citeste vreunul si se duce cu printul si la astia…