Ma doare fierea de atata aderare

1
25

Ma doare fierea de atata aderareAderare si integrare. Atata le-am auzit de la Craciun pana la Revelion si dupa ca m-a luat o durere de fiere de la exces.

Plus ca toti idiotii de la TeVe o dadeau cu integrarea care s-a petrecut pe 31 decembrie / 1 ianuarie… Ma, aberantilor, de Anul Nou am ADERAT, ca de INTEGRAT am inceput acu 10 ani si mai bine si o sa continuam hat… pana n-om mai putea.

Basescu – bai de multime. Pe Realitatea la greuceanu. Plus ca bajetii au avut grija sa bage zazanie: au zis pe post ca Tariceanu nu ar fi fost primit la fel de entuziast ca Basescu la Sibiu…

Ei, na… Au avut entuziasmetrul la ei si au masurat entuziasmul…

Acuma nu ca mi-ar fi la suflet Iliescu, dar ar trebui sa facem o paralela: de cate ori facea bai de multime, presa democrata si vigilenta il taxa de populist; cand face Basescu bai de namol…pardon, de multime, e “presedinte-jucator” si are voie.

Greata.

Atata au discutat despre UE ca romanii au niste creiere proaspat spalate. Am incercat sa mai conversez cu unii si altii despre problemele care or sa fie, despre ce scumpiri vor veni, despre ce trebuie sa facem… As, n-am avut cu cine. Raspunsul de baza a fost ca romanii vor supravietui scumpirilor pentru ca se vor baza pe economia subterana…

Bleah

1 COMENTARIU