Traian Basescu si-a luxat degetul mic de la picior

1
36

Breaking News:

Andreea: Buna ziua doamnelor si domnilor, intrerupem programul pentru o stire de ultima ora: Presedintele Traian Basescu si-a scrantit degetul mic de la piciorul stang. Catalin Radu Tanase stie mai multe. Catalin, ai legatura.

Catalin: Da, intr-adevar, doamenlor si domnilor, sene de cosmar s-au petrecut la Palatul Cotroceni cand presedintele Basescu tocmai se pregatea sa-i mai dea un bobarnac premierului (Huoooo, Huoooo- ambianta) cand tragedia a lovit pe neasteptate.

(insert: imagini derulate cu incetinitorul de la o parada militara la care Basescu face cativa pasi. Imaginea se strange pe picioarele presedintelui)

Andreea
(voce din studio): Ce s-a intamplat efectiv acolo?

Catalin (voce peste imaginile cu presedintele care se lacrimeaza: Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, si-a luxat degetul mic de la piciorul stang, dar avem informatii de ultima ora care spun ca pericolul cel mare a trecut si acum presedintele Basescu se afla in afar oricarui pericol.

(sincron doctorul Ghenadie Barbuta): Starea pacientului este stabila si comisia medicala il supravegheaza in permanenta. Mai multe detalii va vom putea oferi mai tarziu, tot ce va putem spune este ca in acest moment pacientul este in afar orciarui pericol.

Andreea (din studio): Domanelor si domnilor, tara intreaga rasufla usurata dupa aceasta tragica si nefericita intamplare avem si vesti bune: iata ca starea presedintelui tuturor romanilor este stabila si noi ii dorim vindecare rapida.

Mdeah… astea mi-au trecut prin minte dupa ce am citit stirea asta:

Traian Băsescu s-a plimbat prin Cişmigiu
Marţi 02 Ianuarie 2007, 18:12

Bucureştenii care au ieşit la plimbare prin parcul Cişmigiu au avut parte de o surpriză. Preşedintele Traian Băsescu a venit la plimbare însoţit de soţia sa. Prezenţa preşedintelui nu a trecut neobservată, imediat ce a ajuns în parc, şeful statului a fost înconjurat de oameni care doreau să facă fotografii împreună cu el.

Preşedintele a dat mâna cu toţi bucureştenii care i-au ieşit în cale. Acesta a fost deranjat doar de apariţia presei.

Deşi a fost invitat să patineze pe patioarul din Cişmigiu, Traian Băsescu a refuzat.

Preşedintele nu a ratat ocazia să le ureze românilor din parc sărbători cu bine.
Sursa: Realitatea TV

1 COMENTARIU