Monica a nascut. Urmeaza cumetria secolului

Lume, lume, ia si vina sa vezi ce n-a vazut Parisuuuuu’ Ia si vezi plodu care iesi din gaoace in direct, ia si vezi reactii, ia si vezi cum se da lumea presei de cesul mortii sa ne bage pe gat povestea asta insipidaaaa.

ORA 20:22: Irinel Columbeanu a ieşit din sala maternităţii şi a prezentat-o românilor pe fiica sa, Irina. Emoţionat, nu a putut spune mai nimic. Asistenta medicală a precizat greutatea micuţei, 3.350 de kilograme. Cu fetiţa în braţe şi cu o privire de proaspăt tătic, Iri s-a dus în sala de neo-natologie. Acolo, vor avea loc procedurile de rigoare: micuţa va fi spălată, va fi măsurată, după care va fi supusă unui control amănunţit, pentru a se stabili starea sănătăţii. Sursa.

Mai, oameni buni, cum, branza ma-sii, e posibila o astfel de exprimare? Da’ ce, Irinel e Stefan cel Mare sa ne arate din balconul Operei ce mostenitor i-a dat Domnul?

O fi Irinel scurt de stat, da’ pana la a fi si degrab varsatoriu de sange nevinovat mai e multa sare de mancat.

In alta ordine de idei, dupa nunta secolului a urmat nasterea secolului si asteptam cumetria secolului ca sa inchida cercul stupizeniei secolului.