Sebastian Bodu sau cum gura bate Guv.ro

  Sebastian Bodu sau cum gura bate Guv.ro

  Carevasazica, emiterea de enunturi de bun-simt este interzisa de Guvern.

  Bodu a afirmat că Sebastian Vlădescu a menţinut taxa pentru prima înmatriculare, deşi fusese avertizat în legătură cu poziţia Comisiei Europene. În plus, şeful ANAF critică introducerea taxei pe viciu şi acuză „lipsa de voinţă” a partenerilor de guvernare ai PD în ceea ce priveşte Agenţia Naţională de Integritate. Sursa

  Bodu si-a permis sa critice si taxa pe viciu si, ca un incompetent ce este in materia, a spus ca taxa determina cresterea evaziunii fiscale. Lucru care nu trebuie spus. Cum sa critici adanca intelepciune a mai-marilor tai?

  Conform comunicatului remis de Executiv, Tariceanu considera ca este “inadmisibil ca un secretar de stat sa atace decizii ale Guvernului, in loc sa contribuie la aplicarea lor corecta, pozitionandu-se astfel in afara structurilor guvernamentale in care este angajat”.

  In traducere, in loc sa puna mana sa aplice niste prevederi eronate, anormale si gandite aiurea, el isi permite sa le critice. E clar: tradator de patrie si de tara.

  Ca un corolar, se pare ca astora le pasa mai putin ca omul si-a umplut visteria pe seama jocului de-a privatizarea CEC. Pe ei i-a durut ca le-a spus ca-s prosti.

  Asta la prima vedere.

  Ca de fapt l-au demis ca sa dea un semnal politic in razboiul dintre palate, asta e alta treaba. Singura vina a lui Bodu a fost ca in ziua de vineri n-a purtat sapca.