Aldav Eviction – Big Brother UK

2
24

Scandalul iscat in jurul actritei Shilpa Shetty, din casa Big Brother UK demonstreaza ca, inainte de a se scandaliza de venirea “salbaticilor” romani si bulgari, englezoii trebuie sa se mai cizeleze ei insisi.

Shilpa, an A-list star, has been called a “dog”. Housemates refuse to learn her name, have referred to her as “the Indian” and “Miss Poppadom”, and model Danielle Lloyd said: “She should f**k off home. She can’t even speak English.” Sursa

2 COMENTARII

  1. Cand te-ai uitat ultima oara in oglinda ce culoare avea pielea ta? In functie de raspuns trebuie sa fii in favoarea unei tabere sa a alteia. Lucurile sunt atat de simple cat si rationamentul asta.

    Cata vreme in Romania exista inca o societate unirasiala nu ai de unde sa ai toate datele. Gandeste-te cum ai reactiona fata de un tigan si dupa aia judeca-i pe altii.

    Sa nu dea Domnul sa te afli la mana vreunui indian vreodata in viata ta.

  2. Am idee ce-i cu indienii in UK. Problema e ca in cazul de fata tipa aia cu fazta de gospodina neconsolata a sarit calul prea mult. Pentru ca judec in felul urmator: ei, englezii, ne tin lectii de democratie, de respect fata de altii, de political correctness. Si tot ei provoaca un scandal monstru pentru ca nu reusesc sa respecte principiile pe care le proclama.