Vai, tu, obraznicatura mica…

  0
  16

  Sa vorbesti cu cineva de la RDS Bacau nu e tocmai usor. Intai cauti pe net numarul lor de telefon, la care suni pana te saturi. Ca nu corespunde.

  Apoi vorbesti cu o duduie de la RDS, serviciul clienti, pe la Bucuresti, pe care o rogi sa-ti dea numarul de la sediul din Bacau, ca trebuie sa obtii o declaratie de la directorul RDS din zona.

  Ii explicii fatucii, desi nu ar trebui, ca e doar o lacusta de la serviciul clienti, nu e de la PR, de ce vrei sa vorbesti cu directorul zonal Bacau.

  Ea, in nemernicia ei, tot vrea sa-ti vare pe gat numerele de la retelele de cartier cumparate de RDS.

  Nu, tanti, nu ma intereseaza.

  Pana la urma ii explic acestei Fulga blonde ca vreau sa obtin o reactie pentru ca Primaria Bacau a impus o taxa de 1,2 euro pe luna pentru fiecare stalp pe care el, RDS-ul, isi are cablurile.

  Primesc doua numere. La care nu raspunde nimeni.

  In fine, imi amintesc de o agenda telefonica mai veche si, bingo, gasesc numarul.

  Sun. Imi raspunde un tip. Da, interesant, domnul director nu este momentan, lasati un numar de telefon si va vom suna. Nu, nu stiam de taxa asta, multumim ca ne-ati spus, va vom suna noi.

  Dupa 4-5 ore, in care, evident, nu fusesem sunat, sun eu.

  Raspunde acelasi tip. Nu, domnul director nu este.

  – Mai tarziu l-as putea gasi?

  – Va dati seam ca domnul director nu sta sa-mi raporteze ce program are…

  Auzi, obraznicatura mica, da’ de ce mai raspunzi la telefon daca nu stii nimic? Ca la talentele pe care le manifesti, poate data viitoare, cand se intampla ceva, poate uit sa va sun si pe voi si sa va iau parerea. Ca sunteti cam nesimtiti si nu prea meritati aplicarea lui “audiatur et altera pars”.