Cine semneaza apelul pro-basescian al intelectualilor

  0
  24

  Apelul in cauza e prea penibil ca sa mai fie comentat. Nu ma mira ca, de exemplu, l-a semnat Traian Ungureanu, un om deosebit de zelos cand e vorba de laudarea carmaciului. Nici de domnul Patapievici nu ma mir sa apara pe lista din moment ce domnul Liiceanu, cel care i-a suflat in panze, isi pune si el deshtu’ pe aces apel jenant.

  Insa, surpriza, apare pe lista o doamna pre numele ei Sabina Fati.

  Poate numele ei nu va spune multe; mie mi-a ramas intiparit dupa ce doamna in cauza a semnat unul dintre cele mai penibile articole din campania electorala din 2004, in care-l zeifica practic pe … Tariceanu. In Evenimentul Zilei.

  Discret, natural, educat, Calin Popescu-Tariceanu nu seamana cu personajele din politica autohtona. Are prestanta celui care se impune fara sa ridice tonul, folosind argumentele si logica. Stie sa asculte si partea cealalta si sa raspunda la obiect, fara intortocheli inutile. De aceea s-a si acomodat atit de repede cu stilul imprevizibil al liderului PD. Calin Popescu-Tariceanu a invatat sa administreze, sa negocieze, sa atraga capital inainte de a fi aspirant la fotoliul de prim-ministru. Este un politician pentru ?vremurile normale?, care ar trebui sa urmeze tranzitiei nebuloase din ultimii 15 ani: are in spate o doctrina pe care a asimilat-o in mod firesc, este chivernisit si nu ne asteptam sa faca scamatorii cu terenuri din centrul Capitalei sau sa-si cumpere lame de ras din banii de protocol. Este tot ceea ce Adrian Nastase & Co. nu pot fi. Capitalist? prin propriile puteri, nu-si ascunde averea, ca actualul premier, in spatele mostenirii lasate de socrul nomenclaturist. Link

  Fata mosului, te-ai sucit? Nu-l mai suporti pe Calin, file de poveste? Nu mai e bun, a expirat, nu mai face clabuci, nu mai da randament si trebuie aruncat la groapa de gunoi a istoriei?

  Ah, ce-mi plac mie ziaristii astia care au opinii puternice si pe care incearca sa ni le impuna si noua. Dupa care se razgandesc.