Va contesta Alianta decizia Curtii Constitutionale?

  0
  14

  Curtea Constitutionala: Monica Macovei nu trebuie revocata din functie, iar modificarile la Legea Referendumului sunt neconstitutionale

  Curtea Constitutionala a decis miercuri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, nu trebuie revocat din functie, in urma adoptarii, in Senat, a unei motiunii impotriva sa. Tot in sedinta de miercuri, membrii Curtii Constitutionale au decis ca modificarile aduse in Parlament la Legea Referendumului nu sunt constitutionale.

  Eu ma astept din clipa in clipa sa iasa PNL sau PD sau PLD la televizor si sa strige ca judecatorii Curtii Constitutionale sunt vanduti PSD-ului.

  Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti i-a acuzat ieri pe judecatorii de la Curtea Constitutionala ca s-au dovedit a fi ” filiala judecatoreasca a PSD”. “PNL respecta decizia Curtii, dar o considera profund gresita. Judecatorii Curtii dovedesc o crasa obedienta politica, o mentalitate pe care o credeam revoluta”, a spus Hasotti, adaugand ca, prin aceasta decizie, Curtea s-a dovedit “imorala, lipsita de coloana vertebrala si cu standarde etice joase”. Sursa

  O, nu, Hasoti a spus asta acum un an si ceva, dupa ce CC s-a pronuntat cu privire la modul in care (nu) poate fi demis Nastase.

  Bineinteles, ca atunci judecatorii CC erau vanduti PSD, iar azi o sa fie considerati veritabile stane de piatra ale constitutionalitatii. Totul tine de o anumita continuitate in declaratii a politicienilor nostri.