Politician tanar, la nici 25 de ani, fost prin doua partide, caut gramatica pierduta

  Consilierul Gabi Corodeanu, a fost ales pe listele Partidului Umanist, devenit Conservator, si a trecut ulterior la PNL impreuna cu primarul Stavarache. El si-a facut public raportul de activitate pe anul 2006. Reactia in fata respectivei insailari este ca individul acesta aproximativ alfabetizat si-a batut joc de bacauni si de institutia din care, din nefericire, face parte.

  Absolvent al unei facultati (chiar daca de Educatie-Fizica), Corodeanu este exemplul viu de produs ratat al sistemului romanesc de invatamant. Cat despre valoarea sa politica, am fi generosi daca am considera-o nula, atata vreme cat specimenul pus sa cladeasca binele comunitatii are grave probleme de logica elementara. Sursa

  Iata si raportul corectat:

  raport-1.gif

  raport-2.gif

  4 COMENTARII

  1. PSD, PUR, PC, PNL, ies parca vreo patru. plus fonctia de sef al ligii studentilor pdsr… de invidiat la 25 ani. plus apartament anl fara indeplinirea conditiunilor legale, plus posturi de profesor in bacau, plus una bucata teren inchiriat pe insula pe mai nimic de la primar(ie) pt bar+terasa… asta, la anii generatiei lu seke sau stavarache, va fura inzecit mai mult(e)