Medici cu dileme morale

  5
  35

  Mai multi medici din Spitalul Bacau au declarat ca nu mai sunt de acord sa faca avorturi pacientelor care se vor prezenta la ei. Ei zic ca nu e moral sa iei viata cuiva nenascut si au o mare dilema morala in aceasta privinta.

  Aceasta dilema nu-i impiedica pe aceiasi medici sa faca avorturi in clinicile particulare catre care dirijeaza pacientele, si unde o astfel de interventie costa vreo patru milioane de lei vechi.

  5 COMENTARII

  1. Asta e tara in care traim, aceasta este Romania, in care traim si cam asa suntem vazuti, noi romanii de cei din afara,normal doctorul nostru roman gaseste el, spune gandeste o scuza buna, se da drept un om cu suflet, si cu credinta in Dumnezeu, dar la o clinica privata, poate sa ia viata unui nenascut, pentru ca valorea banului la acea clinica privata este mai mare,deci isi ia un comision si o leafa mai mare de acolo.Sunt satul de genul asta de oamenii, care au diferite functii in aceasta tara, sunt chiar as putea spune scarbit despre aceste fapte, ba chiar si de cei care ne conduc tara, si spun ca ei vor sa ne faca viata mai frumoasa, de unde.. .interesul lor este sa isi umfle ei buzunarele, ca de traiul nostru sigur nu ii intereseaza.