Marturii de la Guantanamo

3
26

Creierul atentatelor de la 11 septembrie isi recunoaste faptele

Un pakistanez recunoaste ca a fost creierul atentatelor de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite. In timpul unei audieri la baza americana de la Guantanamo, Khaled Sheikh Mohammed, membru al-Qaida a admis ca este responsabil pentru atacurile din SUA.

Sursa

Omul a fost arestat in 2003. De atunci au trecut patru ani. Sincer, credibilitatea unei astfel de marturii mi se pare destul de scazuta.

Pentru ca au fost necesari patru ani de interogatorii pentru a se obtine aceasta marturisire. Din care un an la Guantanamo, unde nu este chiar o oaza de liniste.

3 COMENTARII

  1. “Potrivit textului transcrierii, pakistanezul, in virsta de 41 de ani, a mai recunoscut ca tot el a planuit atentatul de la World Trade Center din 1993, cel din statiunea indoneziana Bali din 2002, precum si o incercare esuata de a distruge in aer doua avioane civile americane cu ajutorul unor bombe ascunse in pantofi.” (evz)

    Si apoi bunicul l-a omorat pe Iisus, bunica a dat drumul la robinetul cu lava din Pompeii, tatal a inventat bomba nucleara, mama pe cea cu hidrogen, iar toti copiii i-s spioni ai Satanei pe Pamant.

    Dap, nu cred ca i-au placut omului dusurile reci in timp ce isi lua portia de o ora de somn pe saptamana.