Sa intre. Ba sa nu intre. Ba sa intre. Ba nu. Ba… na, ca m-a stropit

  Titus Steel, cel mai cunoscut actor roman de filme pentru adulti, a anuntat zilele acestea ca doreste sa intre in viata politica. A ales nici mai mult nici mai putin decit Partidul Democrat, pentru ca s-a declarat un fan al presedintelui Traian Basescu.

  Democratele bacauane s-au aratat mult mai deschise la acesta idee decit colegii lor barbati, de altfel, foarte conservatori.

  “As incerca sa fac abstractie de filmele pe care le produce, pentru ca fiecare are dreptul sa faca ce-si doreste, mai ales ca aceasta este meseria lui. Sa isi duca viata asa cum vrea! Este posibil ca Titus Steel sa aiba principii de moralitate superioare celor care par sobri si seriosi, dar in realitate pozeaza. Aceasta dorinta a actorului trebuie analizata, privite atit partile bune, cit si pe cele rele, cind se va lua o decizie. Personal, nu cred ca m-as simti jignita sa fie coleg de partid cu mine si nici nu privesc cu suspiciune cererea lui”, a declarat Tudorita Lungu, consilier judetean democrat si presedinta Organizatiei Municipale a femeilor democrate din Bacau.

  “Este dorinta lui Titus Steel de a intra in PD si nu stiu daca partidul va primi o persoana cu fantezii de tot felul in rindurile lui. Nu cred ca este o solutie buna, mai ales ca vrea sa intre sa promoveze legea prostitutiei. Dar, in final, este o decizie de partid si nu poti avea colegi simpatici sau antipatici. Personal nu vad ca este un lucru bun sa am un coleg actor de filme porno”, a declarat Vasile Nistor, presedintele Biroului Judetean al PD Bacau.

  Mai mult

  1 COMENTARIU