Sa tremurati rePD!

  Zice Cristian Banu:

  În vreme ce majoritatea analiştilor de la noi se întrec în a proroci dispariţia PNL de pe scena politică, Tăriceanu se pregăteşte pas cu pas de alegeri. Anticipate. Adică exact de ceea ce îl acuză adversarii săi că nu are curaj să facă. Pare o ipoteză suprarealistă? Ia să ne gândim:

  „Să aducem soldaţii români acasă”. „Nu trebuie să ne fie teamă să rezistăm presiunilor Europei pentru a salva locurile de muncă ale românilor.” „Vom reduce contribuţiile sociale cu 6% fiindcă doar contribuabilul ştie mai bine să cheltuiască banii.” Sunt texte şi teme de campanie electorală. Dacă mai adaugăm la asta creşterea economică de peste 7%, integrarea la termen în Uniunea Europeană, recalcularea pensiilor, cota unică ce lasă peste un miliard de euro suplimentar în buzunarele românilor avem un portret de lider puternic şi eficient, care ar fi putut să facă mai mlt dacă nu ar fi fost sabotat permanent de „demolatorii de profesie”, care, iată, au ajuns la al treilea guvern îngropat.

  În vreme ce toţi ceilalţi politicieni se chinuie să-şi găsească locul şi strategia, Tăriceanu a declanşat deja campania electorală.

  Mai mult

  Se pare ca si altii s-au prins de acest lucru. Sau, cel putin, sunt extrem de debusolati. La PD ma refer.

  Unde mai este atitudinea lor superioara de acum cateva luni? Unde mai sunt rasetele lor, bucuria lor, unde le sunt secretarele, conturile, masinile?

  Pe care le aveau sau ar fi dorit sa le aiba.

  Si care se cam indeparteaza.

  Ei, lasa, ca unii vor recupera. Se vor inscrie in PNL sau PSD.

  1 COMENTARIU