Tot a iesit ceva

  Dupa ce am scris aici si aici si apoi m-am bucurat ca si altii urmaresc subiectul referitor la hotia cu acciza la electricitate calculata dupa cursul de schimb din octombrie trecut, iata ca s-a lasat cu un oaresce scandal.

  Accizele cuprinse în facturile de electricitate sunt calculate în conformitate cu prevederile cuprinse în Codul fiscal, au declarat reprezentanţii companiei ca răspuns la acuzele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, care a acuzat compania de nereguli. Sursa

  ANPC: Răspunsul Electrica este o păcăleală

  Răspunsul Electrica la acuzaţiile privind facturarea energiei electrice nu corespunde normelor legale invocate de societate, a declarat Marian Zlotea, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Sursa

  Sunt curios cum o sa evolueze subiectul.

  2 COMENTARII

  1. Conform capitolului II din legea 343/2006 – Art.214 se introduce o taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule .

   Valoarea in lei a taxei speciale pentru autoturisme/autovehicule, se determina prin transformarea sumei exprimate in euro la cursul de schimb valutar comunicat de BNR pentru prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent (conform art.218).

   Compatibilitate: IE3+; NS3+Ordinul nr.8/04.01.2007 privind prospectul de emisiune a certificatelor de trezorerie cu discont, aferente lunii ianuarie 2007.