Roxana Ungureanu, streaptis-ul si eleva dintr-a zecea

  2
  16

  Priviti stirea de mai jos. Vi se pare ceva ciudat? Ceva ce nu-si are locul? Ceva ce simtiti ca nu ar trebui sa se afle, ca e o stire prea grava pentru a fi condimentata cu trimiteri spre nustiu ce videoclipuri de-ale vedetelor din MediaPro?

  roxana Ungureanu

  Mi se pare absolut aberant. Rodul unei minti bolnave. Cum sa intercalezi intr-o astfel de stire, care are ceva tragic in ea, invitatia de a veadea streapteas-ul unei vedete, fie ea si Roxana Ungureanu?

  E ca si cum la o stire cu o tanara violata ai face trimitere la un videoclip cu o secventa de sex a Nicoletei Luciu. Sau la o stire despre unaccident in care au murit zece persoane sa faci trimitere la un videoclip cu accidentul de masina al lui Pepe.

  Ala care ai avut ideea, fa ceva util pentru societate! Un atac de cord, de exemplu…

  2 COMENTARII

  1. greu m`am prins ca burtoiul ala de luna 9a e de fapt un blur neinspirat. la urma urmei nu e asa trist omule, poate noi suntem prea defazati la lumea de azi. nu ti se pare ciudat ca totul pentru noi e straniu in politica, scoli, spitale, biserici, curti de judecata? omul a evoluat(!), s-a adaptat, intr-un mod pe care noi nu il putem accepta.